Website Builder

Massages

Ontspanningsmassage 

De ontspannings massage bestaat voornamelijk uit zachte gerichte strijkingen en geurende oliƫn die de spieren doen ontspannen. Het lichaam kan alle spanning even loslaten en tijdens de ontspanningsmassage heeft het tijd om te herstellen. Hierdoor verdwijnt uw stress en bent u volledig ontspannen en opgeladen voor de komende dag.

Duo Massage

Een ontspannings massage om gelijktijdig met uw partner/fam.lid/vriend/vriendin in optimale sfeer van te genieten. 

Hot- en Coldstone Massage 

Bij een hot- en coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De hot- en coldstone massage is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid en/of hoofdpijnklachten.

Kindermassage 


Op speelse wijze wordt er een effectieve  ontspanningsmassage gegeven aan kinderen. Hierbij worden rug, schouders, armen en handen behandeld. Hieronder kunt u lezen wat de positieve effecten zijn van de behandeling:
- Betere gezondheid
- Leren communiceren over eigen en andermans grenzen
- Meer zelfvertrouwen en gemakkelijker samenwerken
- Minder stress en een grotere concentratie tijdens werkzaamheden
- Rust brengen op gewenste momenten (thuis, in praktijk of groep)
- De neiging tot agressief gedrag neemt af


Hoofdmassage

De hoofdhuid wordt over het algemeen vergeten, terwijl het een voedingsbodem is voor mooie gezonde haren. Een effectieve hoofdmassage heeft het vermogen om verlichting c.q. af te rekenen met: hoofdpijn, stress, nervositeit, migraine, spanningen in de nek en schouders en het behouden van een goede doorbloeding en doorstroming.

Like, volg en WIN!